Seguidors

divendres, 23 de setembre del 2011

Dites d'octubre i de la tardor

Porte una temporada que m'ha pegat per fer recursos per al taller literari així que us deixe unes dites per a l'octubre i la tardor en majúscula i minúscula.







diumenge, 18 de setembre del 2011

La Princesa I

Un nou video de "Letrilandia". Aquesta vegada es tracta de la cançó de la princesa I

dissabte, 17 de setembre del 2011

Be soles volia comentar que ahir vaig començar a treballar en un cole del meu poble. Segurament estaré de suport de 3 anys. Es tracta d'una baixa però al ser en el meu poble estic més que contenta perquè puc anar a peu i olvidar-me del tren, cotxe i bus d'aquestos anys i, sobretot, d'una altra cosa que estava començant a avorrir "El Taper" ja que soles són 5 minuts a peu i puc anar a casa a dinar i tal vegada podré fins i tot fer la migdiada (no crec però ho intentaré que en hivern ho trobe a faltar).

dijous, 8 de setembre del 2011

Contes tradicionals

Us presente dos contes que hi ha al blog de Jessica "http://quehacemoshoyenelcole.blogspot.com/" i que m'han agradat moltíssim. Podeu clicar en la imatge per anar a la pàgina on estan.


A més en l'altre blog que té http://bonitooh.blogspot.com/ podeu descarregar les imatges per separat per poder montar el conte com vullgueu o utilitzar-les en les fitxes.

Més cançons per a les rutines

Seguim amb cançons per a les rutines per a què pugueu elegir les que vullgeu



dijous, 1 de setembre del 2011

Molts records a totes i feliç curs!!

Com que ja ha arribat la tornada a l'escola per a molts m'he enrecordat de les meues companyes dels coles en els que he estat i a les que envie molts records i que espere que hui no s'hagen cansat molt. Al mateix temps m'he enrecordat d'Eva una companya de l'any passat que no era mestra però era educadora i passava moltes hores en la meua aula i que em va fer un regalet per a celebrar els aniversaris que guarde i que, per supost, utilitzaré en cada un dels coles en els que estiga.


Us envie uns bessets molts grans a totes i espere dir-vos pronte que ja tinc cole o qui sap si torne a algun dels vostres. 



Nova cançó de Bon dia

Nova cançó de "Bon dia" de Damaris Gelabert en color i en blanc i negre.