Seguidors

dimarts, 25 d’octubre del 2011

La Castanyera

Prompte arriba la castanyera i encara que m'he quedat sense els recursos que tenia us deixe unes cosetes que he trobat a la web. 

Conte de la castanyera:

Cançó de la castanyera:


Presentació del conte amb la lletra:


View more presentations from guestae5892

A més Ester en el seu blog del http://eltrencaclosques.blogspot.com/ ens deixa una serie de cançons sobre la tardor i la castanyera en els següents enllaços:


dissabte, 22 d’octubre del 2011

"Un llibre" de l'editorial Cruïlla

En aquesta nova publicació us presente un altre llibre que tinc "Un llibre" de l'editorial Cruïlla o en castellà "Un libro" de l'editorial Kokinos. Un llibre en el que és impossible obrir-lo i resistir-se a fregar, picar, sacsejar, fer palmes o bufar un objecte que tenim entre les mans i veure com reacciona. Amb unes simples taques amb els 3 colors primàris l'autor ha aconseguit fer... màgia.

És una de les meues últimes adquisicions ja que el vaig tindre en les mans i quan vaig anar a comprar-lo ja no estava per tant, vaig decidir comprar-lo per internet junt a un altres llibres i he tingut que esperar un poc fins que em va arribar fa uns mesos. Encara no he tingut l''oportunitat de gastar-lo en els meus alumnes però estic segura que els agradarà moltíssim. En aquestos dos videos de youtube us ensenya con es el llibre per dins per vore'l i si us interessa comprar-lo. Estan en anglés però son entendibles.





Si voleu conéixer més coses de l'autor aquesta és la seua pàgina web: http://www.herve-tullet.com/ . En aquesta pàgina també he trobat un video fet a partir d'aquest llibre


http://www.herve-tullet.com/fr/boite-12/Un-Film.html

dissabte, 15 d’octubre del 2011

El peix Irisat

Un deixe un altre conte que també m'agrada molt es tracta del "Peix Irisat" o "El pez Arcoiris" que es el que tinc jo perquè quan me'l vaig comprar encara no estava en català o valencià.


També he trobat el conte en picasa: https://picasaweb.google.com/111385237029217291083/PEIXIRISAT


i en blanc i negre per a poder treballar-lo: https://picasaweb.google.com/fitopipa/ElPeixIrisat


I en jclic que no ho he pogut vore perquè en aquest ordinador no el tinc instalat però vos el deixe per si us fa paper: http://clic.xtec.cat/db/act_es.jsp?id=2165

A més també he trobat una serie de manualitats:


Rainbow Fish Cake


divendres, 14 d’octubre del 2011

dijous, 13 d’octubre del 2011

Nou premi per al blog!!!

Avui m'han concedit un altre premi!!! i a més per partida doble per tant, estic més que contenta





Les instruccions d'aquest són:
1. Dir qui m'he l'ha fet arribar: Miren i Eugenia
3. Enviar el premi a 7 blocs amics:

http://eltrencacolsques.blogspot.com
http://quehacemoshoyenelcole.blogspot.com


4. Posar una foto meva: 


Moltes gràcies!