Seguidors

dissabte, 18 de febrer de 2012

Conte "El carnaval dels animals"

Gràcies a Vane de http://anacosdocole.blogspot.com he trobat un conte molt apropiat per a treballar el Carnaval i buscant he trobat que està en català i les seues dades per si algú vol comprar-lo. Jo vaig a intentar aconseguir-lo perquè té molt bona pinta i tants contes que tinc i en aquestes dates m'he trobat que no tenia ningun conte en paper per a treballar el tema amb els meus alumnes.
PRELECTORS
El carnaval dels animals / El carnaval de los animalesDubuc, Marianne
Editorial: Joventut
Català: 9788426138255
Castellà: 9788426138248
PVP: 13.90 euros

Els animals es preparen per anar a la festa de carnaval. De què es disfressaran? Cada animal tria disfressar-se d’un altre animal i es fan uns vestits d’allò més enginyosos. A més, s’hi afegeixen altres personatges, com la Caputxeta Vermella, que hi va de “pastís de xocolata”, i unes flors que “no es disfressen però fan molt bona olor”. Els personatges, dibuixats i pintats amb llapis de colors (crayons), apareixen sobre fons blanc i són fàcilment identificables.
El carnaval dels animals és un llibre d’imatges de petit format (i gran volum!), amb pàgines flexibles que no es rebreguen, ideal per llegir i jugar des de ben petits. Continua la col·lecció d’imatgiaris amb fil argumental que Joventut va començar amb Davant de casa meva / Delante de mi casa, de la mateixa autora. El llibre, ple de sorpreses, arrenca somriures i rialles a adults i infants. Promet moltes estones d’alegria compartida.


Si voleu conéixer com continua la història compreu el llibre o visiteu la web de la editorial http://www.editorialjuventud.es/3825.html (valencià) i http://www.editorialjuventud.es/3824.html (castellà) on també podeu fer la vostra compra directament si us interessa.

7 comentaris:

 1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 2. A mi también me ha gustado mucho lástima no haberlo encontrado antes pero voy a intentar comprármelo para utilizarlo otros años.

  ResponElimina
 3. Lo siento, he borrado el comentario por lo de las imagenes, lo he encontrado en la casa del libro y creo que voy a comprarlo... porque me parece muy chulo para leerlo en clase y jugar a seriaciones con los niños, por ejemplo. Gracias

  ResponElimina
 4. Las imágenes son de la editorial pero de todas formas he modificado la publicación.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Por eso te lo decía, no quería que te afectará en tu blog un comentario mio sobre las imágenes... de todas formas les estas haciendo una gran publicidad, yo no conocía el cuento y estoy pensando en comprarselo a ellos directamente en su web. Gracias de nuevo, un saludo.

   Elimina
 5. A mi también me tiene una pinta fantástica. Voy a intentar conseguirlo. Un biquiño.

  ResponElimina
 6. Me alegro mucho que te haya gustado y que las cositas que voy encontrando y poniendo en el blog sirvan para mucha gente.
  Por cierto, me gusta mucho tu blog.
  Un bikiño desde ANACOS DO COLE

  ResponElimina