Seguidors

dissabte, 22 d’octubre del 2011

"Un llibre" de l'editorial Cruïlla

En aquesta nova publicació us presente un altre llibre que tinc "Un llibre" de l'editorial Cruïlla o en castellà "Un libro" de l'editorial Kokinos. Un llibre en el que és impossible obrir-lo i resistir-se a fregar, picar, sacsejar, fer palmes o bufar un objecte que tenim entre les mans i veure com reacciona. Amb unes simples taques amb els 3 colors primàris l'autor ha aconseguit fer... màgia.

És una de les meues últimes adquisicions ja que el vaig tindre en les mans i quan vaig anar a comprar-lo ja no estava per tant, vaig decidir comprar-lo per internet junt a un altres llibres i he tingut que esperar un poc fins que em va arribar fa uns mesos. Encara no he tingut l''oportunitat de gastar-lo en els meus alumnes però estic segura que els agradarà moltíssim. En aquestos dos videos de youtube us ensenya con es el llibre per dins per vore'l i si us interessa comprar-lo. Estan en anglés però son entendibles.





Si voleu conéixer més coses de l'autor aquesta és la seua pàgina web: http://www.herve-tullet.com/ . En aquesta pàgina també he trobat un video fet a partir d'aquest llibre


http://www.herve-tullet.com/fr/boite-12/Un-Film.html

3 comentaris:

  1. Hola Estrellita: un cuento genial, lo buscaré para comprarlo. Gracias por la propuesta.

    ResponElimina
  2. Yo lo vi en Abacus en Castellón pero al final me lo compré en Casa del libro porque cuando volví no quedaban

    ResponElimina
  3. Hola
    Merci d'avoir mis un lien vers notre film.
    T. & Chelette

    ResponElimina