Seguidors

dilluns, 22 d’agost del 2011

Cançoner d'internet

He trobat aquest cançoner i m'han fet gràcia els dibuixos ja que es tracta de fotos de Playmobils i per això he decidit compartir-lo amb tots.Cançoner infantil
 

View more presentations from MRURIS

7 comentaris:

  1. Que bueno, en mi casa somos "fanáticos" de los playmobil, es genial. Un saludo

    ResponElimina
  2. Hola: si estoy en el ididoro, a quien conocias alli? Estas en un cole en castellon? que curiodidad, que nervios, el mundo es un panuelo, a ver si nos conocemos, jejeje espero q te hablaran bien de mi

    ResponElimina
  3. Pues he estado en el Gregal y en el Herrero en el que está Eugenia que ha estado allí pero por otra parte soy amiga de Eva y Gema que han estado de religión.

    ResponElimina
  4. Eugenia ha sido compañera mía (de ciclo) y Eva era profe de reli de infantil, ¿que tal le va?, lo último que sabía era que estaba opositando, por favor dale muchos recuerdos de Mirentxu del Isidoro.

    ResponElimina
  5. Gràcies per compartir el meu cançoner!!!! Sóc estudint d'educació Infantil a Menorca, on les meves companyes i jo compartim i aprenem a ser millors persones per tal de poder educar als més petits. El cançoner fou un treball per a l'assignatura de música i del que estic molt orgullosa... tot i que en aquest slide hi manca tota la part didàctica que podem treballar a l'escola amb cada cançó. Podeu trobar més coses sobre educació al meu blog http://eportafolimruris.blogspot.com.
    Salut i gràcies pels comentaris!!! Tenir dues filles a casa t'omple de recursos!! ;)
    Mercè

    ResponElimina
  6. He visitat el teu blog i aniré passant per vore tot el que feu. Per cert si necessiteu alguna cosa soles heu de demanar que material tinc el que passa es que anar penjant-ho tot és molt difícil.

    ResponElimina
  7. Moltíssimes gràcies!:) Segur que en algun moment et demanem alguna coseta!! Sort i ventura en aquest pricipi de curs!

    ResponElimina